RAL-kleuren

Op verzoek kunnen wij poedercoaten in elke RAL-kleur. We hebben momenteel een lijst met standaardkleuren, maar we kunnen elke beschikbare RAL-kleur aanbieden. We kunnen ook meerdere kleuren gebruiken voor een individueel brievenbusblok, omdat we de behuizing van de brievenbussen poedercoaten en de deuren en deksels in dezelfde kleur of een mix van kleuren schilderen. Neem contact op met ons verkoopteam voor een 3D-afbeelding om uw conceptuele ontwerpen te illustreren.

Afwerking preview

Selecteer een kleur om een voorbeeld te zien

Roestvrij staal

Voor een strakke, moderne en eigentijdse uitstraling kunt u overwegen om een roestvrijstalen oplossing te gebruiken. De oplossing is ook ideaal voor kuststeden/-gebieden, waarbij de roestvrijstalen afwerking de verfijning en elegantie van elk gebouw versterkt.

Print

DAD is er trots op de eerste geprinte brievenbusoplossing in de branche aan te bieden. De coating is geen vinyl, maar een print die rechtstreeks op het staal zelf is aangebracht, wat betekent dat het niet kan worden afgepeld of bekrast. We hebben een breed gamma aan ontwerpen tot uw beschikking of om individualiteit te bereiken. Stuur ons je ontwerp en we reproduceren het op het brievenbusblok. Of het nu gaat om een foto van uw gebouw, een logo of alleen het adres, onze printoplossingen zullen het hoogtepunt van uw postsysteem zijn als een integraal onderdeel van uw lobby.

Luxe lederen bekleding

Voor de ultieme ervaring kun je je brievenbussen bekleden met ons premium leer. Of het nu gaat om bestaande elementen te combineren of om een deel van een nieuw, uniek design van uw lobby, onze met leer beklede brievenbussen zullen de aandacht van iedereen trekken!