Het grootste assortiment brievenbussen

DAD beschikt over een groot aantal vormen en maten als het gaat om ons assortiment brievenbussen voor appartementen, studentenhuisvestingen, postkamers en kantoren. We bieden gratis site-ontwerpbijeenkomsten en kunnen 2D-tekeningen naast 3D-afbeeldingen genereren om uw projectportfolio, offerte of voorstel te verbeteren.

Een ruime keuze aan coatingen

Onze samenwerking met architecten en interieurontwerpers over de hele wereld heeft ons geleerd dat wij ons niet alleen tot gepoedercoate oplossingen hoeven te beperken. We kunnen op ons gehele productassortiment poedercoatingen in elke RAL-kleur aanbrengen met een matte, glanzende of grafietafwerking. We kunnen eveneens gespiegelde, met hout of leer bekleden en geprinte oplossingen bieden voor ons hele assortiment beveiligde brievenbussen en deuren.

.

Opties en accessoires

Veel van onze producten kunnen worden verbeterd door middel van accessoires en toevoegingen, van onze deurinventaris, inclusief hoogbeveiligde stalen deuren, tot graveeropties op onze brievenbussen. We kunnen ook uw vergrendelingsmechanismen upgraden door een brede selectie sloten/cilinderslots aan te bieden voor de meeste van onze productreeksen.

Deskundige professionele dienstverlening

Van ontwerpvergaderingen tot volledige installatie, DAD heeft de expertise tot uw beschikking. We bieden 2D-tekeningen en 3D-afbeeldingen voor ons volledige productassortiment en ons interne verkoop- en administratieteam helpt u bij elke stap, van eerste aanvraag tot ondersteuning na verkoop.

Kwaliteitsproducten geproduceerd in Europa

Met meer dan 150 jaar ervaring en fabrieken in heel Europa kan DAD Group complete oplossingen bieden aan onze klanten. Het gebruik van hoogwaardige, recyclebare producten in ons hele productassortiment is essentieel voor ons succes. Innovatie is de drijvende kracht achter onze groei als toonaangevende Europese fabrikant van beveiligingsproducten. We zijn voortdurend bezig met het ontwikkelen en lanceren van state-of-the-art oplossingen in onze markten.

Als moderne fabrikant hebben we oog voor het milieu. Daarom gebruiken onze fabrieken 100% hernieuwbare energie en optimaliseren we het productieproces om 0% C02 te genereren. We gebruiken alleen recyclebare poedercoating en ontwikkelen voortdurend exclusieve technieken, zoals de AAC-methode (beperking van de laswerken) met behulp van bevestigingsmiddelen, niet alleen gunstig voor de producten zelf, maar ook voor het milieu. Voor ons zijn de zorg voor het milieu en het uitvoeren van kwalitatief onderzoek twee kanten van dezelfde aanpak