Gemeenschappelijke voordeuren

Home / Gemeenschappelijke voordeuren

DAD combineert een nauwkeurige constructie met een innovatieve stijl, waardoor een unieke aanpak van het lobbydesign wordt gegarandeerd.

Voordeuren op maat

Al onze openbare voordeuren worden gemaakt volgens uw afmetingen en ontwerpspecificaties. Met een bestaande keuze uit elke RAL-kleur kunnen onze stalen openbare voordeuren volledig worden beglaasd of lasergesneden om een ​​exclusief mat design, gravure en nog veel meer extra opties toe laten.

Onze op maat gemaakte oplossingen integreren een systeem met brievenbussen, voordeuren en bijbehorende accessoires, waardoor een gemeenschappelijk concept ontstaat dat harmonieus samenwerkt met de architectuur en het interieurontwerp van elk gebouw met meerdere woningen, waren deze particuliere/residentiële/of commerciële gebouwen.

Sterk en veilig

Ongeacht de uitdagingen voor het design van het gebouw of de speciale vereisten van een specifieke locatie, DAD kan een concrete oplossing bieden die veiligheid en sterkte combineert met elegantie en onopvallendheid.

Geïntegreerde brievenbussen

Alle brievenbusmodellen uit onze serie Side Panel kunnen als één oplossing voor de betreffende ingang in uw voordeur worden geïntegreerd.

Inrichting van de lobby

Elke functie van DAD-toegangssysteemoplossingen is het product van precisie-engineering met superieur vakmanschap. Terwijl veel fabrikanten aluminium of composietmaterialen gebruiken, maakt DAD alle voordeuren van sterk en aantrekkelijk elektrolytisch verzinkt staal. Een breed scala aan extra accessoires zoals mededelingenborden, brandwerende dozen, inbouwverlichting, displaypanelen en zitplaatsen kan worden toegevoegd om een ​​volledig geïntegreerd lobbydesign te creëren dat zelfs aan de meest veeleisende specificaties voldoet.

Wilt u een offerte?

Vul het volgende formulier in en ons team zal binnenkort contact met u opnemen voor een uitgebreide offerte en tekeningen die overeenkomen met uw project.