MySmartBox - Smart electronic parcel boxes

Home / MySmartBox

MySmartBox is een volledig flexibele slimme lockeroplossing die een integraal onderdeel kan zijn van uw pakketbeheerstrategie. Uniek gepersonaliseerd geprint design, modulaire combinatie, inbouw of vrijstaand, met of zonder brievenbussen. We werken nauw met u samen om een ​​oplossing te kiezen en te configureren die perfect aansluit bij uw behoeften waar u woont, werkt of studeert. Het kan ook worden gebruikt door kleine of grote winkels die hun klanten een Click & Collect-service willen aanbieden.

MySmartBox

Gemakkelijk ophalen en terugsturen van pakketten

Met een enkel touchscreen en een eenvoudige interface is het bezorgen en ophalen van pakketten nog nooit zo snel en eenvoudig geweest. Een paar klikken en het is gedaan.

Het systeem is geclassificeerd volgens brandbeveiligingseisen

MySmartBox is ook verkrijgbaar met een brandwerendheid van 1 uur. Het garandeert extra veiligheid voor de bewoners .

Het systeem wordt geconfigureerd volgens uw behoeften

U kunt kiezen uit verschillende maten afsluitbare kasten, zelfs een waskast of geïntegreerde brievenbussen voor een totaaloplossing op maat volgens uw specifieke wensen.

Het systeem biedt een elegant en gepersonaliseerd design

Het simplistische en elegante design, verkrijgbaar in RAL-kleuren, kan worden verbeterd door een luxe frame, omtrekverlichting en zelfs gepersonaliseerd worden door een op maat gemaakt digitaal geprint kunstwerk in te voegen.

Sterk en veilig

Onze pakketbussen zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en uitgerust met elektronische sloten. Ze zijn robuust en bieden alleen toegang met een uniek eenmalig wachtwoord.

Verzending van SMS-meldingen

Tracking en gebruikers op de hoogte brengen wanneer pakketten worden afgeleverd of worden achtergelaten om door koeriers te worden opgehaald.

Geschikt voor buiten- en binnengebruik

Terwijl residentiële gebouwen de voorkeur geven aan installatieversies voor binnen, bieden versies voor installatie buitenshuis individuele huizen de mogelijkheid om van de voordelen van het gemeenschapsconcept van een stedelijk huis te genieten.

Mogelijkheid tot contactloze leveringen

De recente COVID-pandemie heeft de noodzakelijkheid bewezen dat de klant pakketten moet kunnen ontvangen zonder in direct contact met de bestuurder te komen. Dezelfde eis is van toepassing op receptionisten of portiers die in residentiële en commerciële gebouwen werken. MySmartBox geeft deze zkerheid.

Zet de volgende stap

Gemakkelijk ontvangen en versturen van pakketten

Pakketten ontvangen

Met MySmartBox kunnen de gebruikers alle soorten aanvragen van alle leveranciers ontvangen. Alle koeriers, buurtwinkels en dienstverleners kunnen hier gebruik van maken  en toegang hebben tot het systeem.

Pakketten versturen

De oplossing werkt ook omgekeerd, waardoor gebruikers pakketten naar hun vrienden of collega’s kunnen versturen of online bestelde artikelen kunnen retourneren. U hoeft niet naar uw plaatselijke postkantoor of fysiek naar de winkel te gaan. Wasgoed, strijkgoed of wat je maar kunt bedenken, kan nu rechtstreeks uit je MySmartBox worden gehaald.

Robuust en veilig

Onze pakketdozen zijn gemaakt van elektrolytisch verzinkt staal en zijn oersterk. Alle deuren zijn beveiligd met een elektronisch slot dat niet kan worden geopend zonder een uniek gegenereerd wachtwoord. Voor buitentoepassingen of in risicovolle gebieden hebben we ook een verbeterde beveiligingsversie ontwikkeld, met dikker staal en een frame voor elke individuele doos.

Brandveiligheid

Decayeux is het eerste en enige bedrijf op de markt dat een allesomvattende brandclassificatie (een uur brandwerendheid) behaalt bij de vervaardiging van elektronische pakketbussen. Het systeem is in september 2020 met succes getest door WarringtonFire. U kunt uw slimme pakketbussen en brandwerende brievenbussen in één enkele unit integreren voor meer esthetiek en veiligheid!

SMS-berichten

De aangesloten MySmartBox-eenheid biedt een echt praktische oplossing en verstuurt automatisch SMS-berichten onmiddellijk nadat een pakket is afgeleverd of wanneer het in een van de dropboxen is geplaatst. Gebruikers hoeven niet elk half uur na te kijken of hun bestelling is aangekomen. Als de gebruikers wensen een pakket/zending achter te laten voor een vriend of buurman, kunnen ze deze eenvoudig toevoegen door hun naam en telefoonnummer in te voeren om een ​​SMS te ontvangen met een wachtwoord om de doos te openen.

Aangepaste configuratie

Met een keuze uit 6 verschillende doosformaten kunt u een unit geheel naar uw wensen samenstellen, die voldoet aan de eisen van bewoners of personeel om elk pakket te ontvangen. De hoge box XL-h kan worden geïntegreerd met een horizontale stang voor het ophangen van gestreken wasgoed en de kleine S-boxen kunnen worden vervangen door brievenbussen om een ​​complete oplossing van pakketbussen gecombineerd met brievenbussen te realiseren.

Afmetingen B(reedte) x H(oogte) x L(engte) (mm):

  • S : 300 x 150 x 400
  • M : 300 x 300 x 400
  • L : 300 x 600 x 400
  • XL : 600 x 600 x 400
  • XXL : 900 x 600 x 400
  • XL-h : 300 x 1200 x 400

Geschikte toepassing voor installatie binnen en buiten

Bij de vervaardiging van onze elektronische pakketkasten MySmartBox gebruiken we elektrolytisch verzinkt, corrosiebestendig staal, waardoor de units zowel binnen als buiten kunnen worden geïnstalleerd. Het enige verschil tussen de versies bedoeld voor buitenopstelling betreft het toevoegen van afdichtingen die de waterbestendigheid van de dozen garanderen.

De geprefereerde installatielocatie in woon- of commerciële gebouwen is meestal in de lobby in een vrijstaande of in de muur geplaatste configuratie.

Voor individuele woningen of groepen woningen wordt het blok met de pakketbussen altijd buiten opgesteld, maar wel op een strategische plek geplaatst, waardoor alle gebruikers uit buurt of op straat daar gemakkelijk toegang toe hebben.

Gepersonaliseerd

MySmartBox kan niet alleen worden geverfd in alle RAL-kleuren die u kunt mengen of in een enkele kleur, als u de voorkeur geeft aan een cataloguskleur, maar u kunt ook 100% aangepaste blokken aanvragen dankzij onze exclusieve digitale printcoating waarmee logo’s of illustraties kunnen worden afgedrukt die de installatie visueel aanvullen. We bieden ook verlichte lijsten, met leer beklede koffers, gravuur en veel andere opties.