Omkasting en staanders

De volgende verschillende bussen en staanders zijn geschikt voor gebruik in toepassingen voor wandmontage of vrijstaande bussen die hieronder als volgt worden vermeld. Naast hun praktische toepassingen geven de bussen ook een verzorgd uiterlijk aan brievenbussystemen, ongeacht het gebruik, voor enkelvoudige of meervoudige bussen, en zorgen voor een goede installatie en onderhoud. De bussen en de staanders zijn verkrijgbaar in dezelfde coatingen en kleuren die passen bij de basisunits, met verschillende hoeken en functies die voor een verbeterde uitstraling zorgen.

RTG raamwerk

Rechthoekig aluminium raamwerk voor bouten of bevestiging aan beton. De bevestigingsplaat voor de hoofdbout is als extra verkrijgbaar. Het raamwerk wordt alleen gebruikt voor vrijstaande toepassingen.

RRR raamwerk

Stalen buisframe voor bouten of bevestiging aan beton. De bevestigingsplaat voor de hoofdbout is als extra verkrijgbaar. Het raamwerk wordt alleen gebruikt voor vrijstaande toepassingen.

PFE staander

Rechthoekig aluminium staander voor bouten of bevestiging in beton. De bevestigingsplaat voor de hoofdbout is als extra verkrijgbaar. Het raamwerk wordt alleen gebruikt voor vrijstaande toepassingen.

RF staander

Buisstandaard voor bouten of bevestiging aan beton. Verkrijgbaar in verschillende lengtes. De standaard is alleen bedoeld voor vrijstaande toepassingen.

PE Surround

Surround for recessed applications only with right-angled shaped aluminum profile.

PR Surround

Surround for recessed application only with rounded profile frame, coated in zinc.

PRD Surround

Decorative rounded surround for wall mounted or freestanding application.

EP Surround

Surround for wall mounted or freestanding applications.

LED-frame

Verfraai uw lobby met onze exclusieve, innovatieve LED-brievenbusframes. Het item bestaat uit vier panelen van 250 mm breed met LED-verlichting. De lijst is uiterst eenvoudig, maar met een sterke visuele impact en een lasergesneden ontwerp dat u kunt aanpassen aan de specifieke gelegenheid door alle vormen en prints te gebruiken, evenals de naam van het gebouw of bedrijf. Stuur ons gewoon uw verzoek en we nemen contact met u op met tekeningen en foto’s, zodat u uw idee op de meest nauwkeurige manier kunt visualiseren.

Elektronische sluitsystemen

Het beheren en het bezorgen van sleutels, vooral in grote gebouwen met meerdere bewoners en/of studentenkamers, kan een complexe, vervelende en dure procedure zijn. Het gebruik van elektronische sloten wordt steeds meer gevraagd door onze klanten en DAD gebruikt ze al vele jaren. Met sloten van Digilock, Salto of een andere fabrikant kunnen we uw sleutelloze oplossing integreren in ons assortiment beveiligde brievenbussen.

Een slot met een hoge mate van beveiliging

Vanwege de toenemende gevallen van postdiefstal, met de daaruit voortvloeiende identiteitsdiefstal, hebben we besloten om de mogelijkheid tot manipuleren van standaardsloten te voorkomen door onze eigen hoogbeveiligde sloten te ontwikkelen en te produceren die u kunt kiezen als upgrade voor uw mailbox. Ons TARA16C high security sluitsysteem heeft meer dan 20.000 combinaties en is een sterker en veiliger slot. Deze wordt geleverd met 2 sleutels en een sleutelcoderingskaart die u nodig heeft om extra sleutels te verkrijgen, alleen bij DAD of een erkende distributeur.

Toegangscontrole

Het administreren en het bezorgen van sleutels, vooral in grote gebouwen met meerdere bewoners en/of studentenkamers, kan een complexe, vervelende en dure procedure zijn. Het gebruik van elektronische sloten wordt steeds meer gevraagd door onze klanten en DAD gebruikt deze al vele jaren. Met sloten van Digilock, Salto of een andere fabrikant kunnen we uw sleutelloze oplossing integreren in ons assortiment beveiligde brievenbussen.

Brandblusser om pogingen tot brandstichting te voorkomen

Brandblussers die pogingen tot brandstichting voorkomen zijn een goed alternatief wanneer het gebruik van brandwerende brievenbussen niet vereist is. De apparaten zijn een pyro-thermostatische buis die bij hoge temperaturen explodeert, waarbij een dicht gas vrijkomt dat wordt gebruikt om branden te blussen.