Glazed

Beglaasd

Dit brievenbussysteem is het meest geschikt voor bezorging aan de voorkant en ophalen aan de achterkant in een zijpaneel van een deur, zodat niet-bewoners geen toegang tot het gebouw hoeven te krijgen. De voorplaat bestaat uit één onderdeel (OPFP), wat de esthetiek van het gebouw verhoogt en state-of-the-art verbeteringen biedt om vandalisme en phishing te voorkomen. OPFP wordt op maat gemaakt van 6 mm of 24 mm dik staal of aluminium voor enkele of dubbele beglazing en kan worden aangepast aan elke configuratie.

Serie met zijpanelen en afschuining

  • Inwerp voor-uitname achter
  • Beglaasd

Bezorging aan de voorkant / ophalen aan de achterkant voor brievenbussen voor toegangsdeuren

Dit brievenbussysteem is ontworpen om te worden ingebouwd in het zijpaneel van een gemeenschappelijke toegangsdeur. De deur kan uit het DAD-assortiment komen of van een ander merk zijn. De constructie uit één stuk maakt het geheel elegant en biedt de nieuwste verbeteringen tegen vandalisme. De frontplaat kan op maat worden gemaakt en kan worden geleverd met isolerende componenten om warmteverlies te verminderen. Ook andere elementen zoals een vochtwerend paneel, brandschakelaar, intercom en camera’s kunnen in de brievenbussen worden geïntegreerd.

Serie met zijpanelen en horizontale indeling

  • Inwerp voor-uitname achter
  • Beglaasd

Bezorging aan de voorkant / ophalen aan de achterkant voor brievenbussen in toegangsdeuren

Dit brievenbussysteem is ontworpen om te worden ingebouwd in het zijpaneel van een gewone buitendeur. De deuren kunnen DAD-deuren zijn of elk ander type. De constructie uit één stuk maakt het geheel elegant en biedt de nieuwste antivandaalverbeteringen. De frontplaat kan op maat worden gemaakt en kan worden geleverd met isolerende componenten om warmteverlies te verminderen. Ook andere elementen zoals een vochtwerend paneel, brandschakelaar, intercom en camera’s kunnen in de brievenbussen worden geïntegreerd.