Fire-rated

Brandwerendheid

DAD biedt twee versies, verticale en horizontale brievenbussen, met een gecertificeerde brandwerendheid van 120 minuten die aan alle vereisten voor elk individueel gebouw voldoet. Ongeacht de gewenste installatie, zoals wandmontage, inbouw of vrijstaande opstelling, wij hebben de juiste oplossing voor u. Uitgebreide tests uitgevoerd in officiële laboratoria geven vertrouwen in het garanderen van hun integriteit gedurende ten minste twee uur.

De keuze van een standaard item met een lagere kwaliteit kan een negatieve invloed hebben op de brandclassificatie van het pand en een groter risico vormen bij brandstichtingen. Bij het nemen van een beslissing over de juiste aankoop van een specifiek product, moet de koper op de hoogte zijn van de beoogde locatie van de brievenbussen.

Als u twijfelt over een van de bovenstaande vereisten, aarzel dan niet om contact met ons ervaren verkoopteam op te nemen, onze medewerkers zullen u graag te woord staan.

Fire Rating (two hours integrity) to BS 476-20:1987

The DAD Belgium Research and Development team worked with EXOVA Warrington to respect specifications and achieve full 120 minutes Fire Rating to BS 476-20:1987, providing a better quality range and alternative to the existing market.

FR120 Brandklasse

  • Inwerp en uitname aan de voorkant
  • Ingebouwde montage
  • Montage aan de muur
  • Vrijstaand
  • Brandwerend

Brievenbussen met een brandwerendheid van 120 minuten

Onze FR120 verticale of FR120 horizontale brievenbussen zijn ontworpen voor bezorgen en ophalen van poststukken aan de voorkant. De afmetingen en het gewicht hiervan zijn perfect voor de volgende toepassingen: vrijstaand, wandmontage en inbouwmontage. Bij ingebouwde montage in een brandwerende muur behouden onze vuurbestendige FR120-brievenbussen de integriteit van de vuurbestendige muur, waardoor de verspreiding van vuur wordt beperkt. Onze vuurbestendige brievenbussen werden geselecteerd voor installatie in het Olympisch Dorp voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen.