Elektronische brievenbussen

Home / Elektronische brievenbussen

De meeste van onze brievenbussen zijn ontworpen met de mogelijkheid om een elektronisch slot te installeren voor gebruiksgemak

Elektronische brievenbussen

Het beheren, veilig opslaan en distributie van sleutels, met name voor grote gebouwen met meerdere gebruikers, commerciële panden, scholen, universiteiten en studentenhuisvestingen, kan een complexe, vervelende en dure onderneming zijn. Tegenwoordig is er steeds meer vraag naar elektronische sloten door onze klanten, en DECAYEUX gebruikt ze al vele jaren.

Met Digilock, Salto-slot of sloten van een andere fabrikant kunnen we uw sleutelloze toegangsoplossing integreren in ons assortiment beveiligde brievenbussen, pakketbussen, lockers, vitrines en deuren.

Kies een elektronisch slot met toetsenbord of lezer, met een breed gamma aan beschikbare afwerkingen, de perfecte aanvulling tot elke oplossing voor post- of pakketbezorging.

Digitale elektronische sloten

Een nieuwe aanpak voor het veilig opbergen van uw persoonlijke poststukken. Een dun profiel van 8 mm dat wordt geleverd met een toetsenbord, touchpad of RFID-systeem. Deze sloten zijn de meest gebruikte bij brievenbussen. Ze zijn eenvoudig en zeer effectief.

  • Dun profiel van 8 mm met volledig metalen Bus
  • Komt overeen met klasse IP55. Besturing door middel van elektronische sleutels of een mobiel apparaat met ingebouwd besturingssysteem
  • Specifieke functionaliteit is beschikbaar voor persoonlijk gebruik waarbij de box wordt gebruikt door een specifieke gebruiker. Er is ook een functionaliteit beschikbaar voor gedeeld gebruik van de box binnen de dag

Aanbevolen varianten van brievenbussen

Het Digilock-systeem kan als optie worden toegevoegd aan de volgende reeksen : Standaard serie, Serie voor montage door de muur, Serie voor zijpanelen, 3700 and Heavy Duty.Wat de Salto-sloten betreft, hebben we een assortiment ontwikkeld speciaal voor de verticale en horizontale brievenbussen van de Salto-serie.

Standaard serie

Al onze meest populaire brievenbussen kunnen worden aangepast om een elektronisch slot te installeren. Houd er rekening mee dat de betreffende sloten alleen binnenshuis kunnen worden gebruikt. Het zijn ideale oplossingen voor grote postzendingen of voor klanten waar brievenbussen worden gedeeld door meerdere gebruikers. Met de uitdagingen die gepaard gaan met onderhoud, opslag en distributie van sleutels, zijn elektronische sloten de ideale oplossing voor studentenhuisvestingen.

Serie voor montage door de muur

We kunnen elektronische sloten op al onze oplossingen voor montage door de muur plaatsen, direct op de deur van de klant. Met een breed gamma aan beschikbare afwerkingen kunnen deze sloten de esthetische uitstraling van elke lobby/receptie verbeteren.

Ideaal voor gedeeld gebruik in bedrijfssites.

Serie voor zijpanelen

Net als bij onze door-de-muur oplossingen, kunnen we ook elektronische sloten installeren op onze zijpaneelbrievenbussen. De sloten stellen gebruikers in staat hun codes te delen en eenvoudig bij te werken, zonder de sloten te hoeven vervangen wanneer/als bewoners verhuizen.

Nogmaals, het systeem is ideaal voor gedeelde kantoren of commerciële panden waar geen interne lobbyruimte beschikbaar is.

The Malt Yard

We implemented a key-free environment for this retirement village with simple but stunning electronic letterboxes giving more ease of use.